Menu

PilatesMind

Beskrivelse af præmierne

3-klip klippekort (værdi 400 kr.)

Præmien består af et klippekort til 3x holdtræninger i PilatesMind. Du kan vælge frit mellem alle hold i PilatesMind. Se skemaet i menuen. Her kan du også læse om de forskellige holdtyper og niveauer.

Workshop (værdi 300 kr.)

PilatesMind afholder løbende workshops i optimal træning, kost og sundhed. Du kan vælge frit mellem alle kommende workshops. Eksempler på tidligere afholdte workshops er bl.a. ”Skuder- og nakke problematikker”, ”Kvalitet og effektivitet i din træning”, ”Optimal sportsernæring – øg dine resultater”, ”stabilitet og mobilitet i hele kroppen” og ”skadesfri træning”.

Redondo bold (værdi 70 kr.)

Vind et uundværligt træningsredskab der er let af tage med dig. Redondobolden pustes op med munden og er på størrelse med en håndhold. Du bruger den til at give mere udfordring i fx maveøvelser. Bolden er fantastisk til at skabe mere balanceudfordring, så flere muskler arbejder sammen, hvilket giver et større energiforbrug.

Eneundervisning (værdi 650 kr.)

Præmien består af en til en undervisning i Pilates. Personlig træning er for dig der har brug for at optimere din træning tids- og behovsmæssigt. Med personlig træning har du mulighed for, at træne specifikt i de områder hvor du har særlige behov. Måske har du udfordringer et sted i kroppen og brug for koncentreret fokus.

Stor træningsbold (værdi 200 kr.)

Den store træningsbold, også kaldet Pilatesbold eller balancebold er lavet er blødt gummi. Den kan både bruges til at sidde på ved fx skrivebordet eller til træning af hele kroppen.

Foam roller (værdi 250 kr.)

Foam Rolleren er blevet et meget populært træningsredskab og det er ikke uden grund. Foamrolleren består at sammenpresset skum og fås i flere størrelser og hårdheder. Denne bruges som redskab i træning til at øge bevægelighed, styrke, balance, stabilitet og muskelkoordination. Den er også yderst velegnet til dybdegående massage og stræk – restitutionstræning.

Træningsprogram (værdi 1300)

Du får skræddersyet dit helt eget træningsprogram efter lige netop dine ønsker, mål og behov. Programmet tager også udgangspunkt i om du fx ønsker at træne hjemme, i fitness center eller udendørs.

Træningsmåtte (værdi 350 kr.)

Lækker kvalitets træningsmåtte der er perfekt til hjemmetræning eller til at tage med når du er på farten.

Kostprogram (værdi 1900 kr.)

Du får skræddersyet dit helt eget personlige kostprogram efter lige netop dine ønsker, mål og behov. Der medfølger dagkostforslag, kostskema og opskrifter specielt udvalgt til dig.

Sæsonkort til træning (værdi 1500 kr.)

Præmien består af et sæsonkort til træning i PilatesMind. Med et Sæsonkortet er du sikret en fast plads på det samme hold hver uge i 14 uger. Du vælger frit hvilket hold du vil binde dig til i pågældende sæson.

I FORM blade (værdi 249 kr.)

Få et abonnement på 6 blade fra Magasinet IFORM, som udkommer 18 gange om året. I IFORM kan du læse om træning og sund livstil.

Gavekort til Nelly.com (værdi 500 kr.)

Vind et gavekort til Nelly.com. Her kan du shoppe fx sportstøj fra Nike og Reebok, almindeligt tøj og sko online. Du kan finde mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Michael Kors, Samsøe Samsøe

Mad fra AARSTIDERNE (værdi 473 kr.)

Få bragt en Kvivkasse med mad direkte til din hoveddør. I kassen finder du ingredienser til velsmagende og varierede måltider, der er hurtige at tilberede. Menuerne i Måltidskasserne varierer fra uge til uge, men kasserne vil altid indeholde alt hvad du behøver til tre velsmagende måltider, tre nemme opskrifter på mad, der tager mindre end en halv time at tilberede samt årstidens grøntsager, gode økologiske kolonialvarer og frisk kød

Fit Living blade (Værdi 306 kr.)

Få et abonnement på 6 blade fra Magasinet fit Living. Her kan du læse om træning, kost og sund livstil. Abonnementet udløber automatisk.

Intensivt vægttabsforløb (5000 kr.)

Vægtabsforløbet skræddersyes personligt til dig. Sammen sætter vi mål ud fra dine ønsker og behov. Du får taget kropsmål inden og efter forløbet. I forløbet får du et personligt kostprogram, der indeholder dagkostforslag, kostskema og opskrifter specielt udvalgt til dig. Du får også et træningsprogram og 3 x enetimer med en personlig træner, hvor træningen er tilpasset specifikt til din målsætning. Sidst men ikke mindst får du ubegrænset telefon- og mail korrespondance, så du har støtte og motivation under hele forløbet.

Alt for Damerne blade (værdi 467 kr.)

Få et abonnement til Magasinet ALT for damerne på 13 blade i alt. I Alt for damerne kan du læse om mode, interviews med kendte, sundhed og skønhed m.m.