Menu

PilatesMind

Vind træning, kostvejledning og meget andet for 30.000 kr. i 2018

Del konkurrencen

(Antal gange delt: 42)

1631 deltager

(Der mangler kun 369 tilmeldte før den næste omgang præmier udloddes)

Præmier

(Samlet værdi 31.645 kr.)

Du kan vinde træning, intensivt vægttabsforløb, skræddersyet kostplaner, skræddersyet træningsprogrammer, mad fra aarstiderne.com, gavekort til nelly.com, redondo bolde, træningsmåtter, foam roller, alt for damerne blade, fit living blade, iform blade og meget mere. Selve træningen udføres hos PilatesMind mens resten af præmierne sendes til dig (fx kostprogrammer, træningsprogrammer, træningsredskaberne, maden, gavekortene, bladene, etc.)

(klik på præmien for mere info)

Uddrag af tidligere vindere på PilatesMind.dk

Camilla Kofod

(Klippekort med 3 klip - Værdi 400 kr.)

Mette Hansen

(Klippekort med 3 klip - Værdi 400 kr.)

Mia Borg

(Klippekort med 3 klip - Værdi 400 kr.)

Om konkurrencem

Vi afholder lige nu en storslået konkurrence hvor du har mulighed for at vinde en masse lækre præmier. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen under denne tekst og herefter deltager du automatisk i konkurrencen. Præmierne i konkurrencen udloddes løbende, baseret på hvor mange personer der er tilmeldt (du kan se antallet af tilmeldte i toppen af denne side). Da antallet af præmier stiger jo flere der tilmelder sig håber vi at du vil dele konkurrencen med dine venner (det kan gøres i toppen af siden). Desto tidligere du tilmelder dig jo større er chancen for at vinde. Vinderne får direkte besked på e-mail. De vindere der selv ønsker det, vises her på siden under sektionen med tidligere vindere.

Præmierne som omfatter træning, kostprogrammer, coaching, etc. udføres af undervisere m.fl., der alle er fagligt højtuddannede (Cand.scient. i idræt, Bachelor i ernæring og sundhed, klinisk diætist, etc.) og har mange års praksis erfaring.

Alle præmierne i konkurrencen er personlige og må ikke videregives eller videresælges. Præmierne kan ikke ombyttes til andre produkter eller penge. Hvis vi ikke hører fra vinderen inden for 5 dage efter, at vi har kontaktet denne, er præmien mistet, og vil gå videre til en anden vinder.

Deltag i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at udfylde nedenstående formular og trykke på send.

* Vi ringer til dig hvis du vinder