Menu

PilatesMind

Referencer

Mette Junker

(Body Mind Academy)

Sara er en meget dygtig og kærlig formidler. Hun forstår virkelig, at få mig i kontakt med min krop, og jeg er tryg ved at give de sidste 10% og hermed også overgive mig fuldstændig til de øvelser Sara udfordrer mig på. Der er også altid en god portion humor med i undervisningen, det er dejligt forløsende og uhøjtideligt. Jeg kan på det varmeste anbefale Sara og hendes undervisning.

Line Lønsbo Jensen

(Klinisk diætist)

Jeg går til pilates hos Sara én gang om ugen, og det er altid en god oplevelse! Sara er utrolig dygtig og gennemgår grundigt træningens teknikker. Jeg bliver udfordret og har opnået en langt bedre styrke og udholdenhed. PilatesMind kan bestemt anbefales!

Irene H. Larsen

(Gruppeleder)

Hvis man ønsker at få personlig træning, fyldt med nærhed og individualitet – selv om man er i en gruppe – så er det hos Sara. I hendes kompetente hænder og rolige væsen føler man sig tryg. Og der er også plads til latter og skæve vinkler. Man bliver afhængig!

Trine Henriksen

Har nu haft den fornøjelse at træne pilates med Sara i nogle år, og kender hende som en ufattelig passioneret, dygtig, engageret og ambitiøs kvinde – hendes gejst for hendes fag og evigt gode humør er så smittende. Saras tilgang som træner er en utrolig opmærksomhed på den enkelte og dennes fysiske styrker samt svagheder, og en oprigtig interesse i den enkeltes fysiske trivsel. Har ikke andet end roser til Sara og vi aldrig tøve med en anbefaling

Ellen Ryg & Lisbet Ryg

(Læge & sygeplejerske)

Vi har fulgt Sara gennem 10 år, ligegyldigt hvor hun har foldet sig ud, på aftenskole, i Fitness center og nu i eget firma Pilates Mind. Hvorfor? Fordi hun er en eminent underviser.

Maj Julie Berger

Sara formår i sin pilatesundervisning at skabe et rum for alle, hvor man kan blive udfordret uanset hvilket niveau man træner på. Hendes store passion for pilatestræningen skaber en dynamik i hendes videreudvikling af undervisningen, hvor man både møder kendte øvelser og prøver kræfter med de nyeste teknikker. På Saras hold er man aldrig en af mængden, men sit eget genstandsfelt for en personlig udvikling i sin træning.

Lone Bischoff

Sara formår at beskrive de øvelser, vi skal lave, så jeg kan finde ud af at få fat i de tiltænkte muskler. Det ved jeg, fordi jeg er godt øm i kroppen flere dage efter træningen. Sara varierer hver gang sit program, og hun bliver ofte optaget af nye ideer, så intet når at blive trivielt i løbet af sæsonen. Sara spreder en god og lattermild stemning på holdet, så vi alle føler os set og tilpas. Der er god stemning og megen latter på holdet, så de hårde øvelser bliver mindre sure. Hun har en stor faglig ballast, der gør, at vi føler os i trygge og kompetente hænder. Sara er altid parat til at finde egnede øvelser, der kan lindre vore individuelle skavanker. Vi er mange, der troligt er dukket op til træning hos Sara, uge efter uge, år efter år. Kærlig og kompetent undervisning, der er godt for krop og sjæl.

Aktuelt

Vind træning for 30.000 kr.
Vind træning, kostvejledning og meget andet for 30.000 kr. (tryk her)
Gratis Introtime
Book introtime gratis i januar eller februar (normalpris 150 kr.) (tryk her)